کربن اکتیو برای پوست

نویسنده : حمید
تاریخ : 31 خرداد 1400

کربن اکتیو برای پوست : امروزه از کربن بلک به طور گسترده در ساخت وسایل زیبایی و آرایشی استفاده می کنند. کربن فعال در واقع نوعی کربن است که دارای منافذ زیادی می باشد و به دلیل تخلخل بالا و منافذ زیاد، می تواند بسیاری از مواد زائد و نامناسب را به خود جذب نماید. از این رو از آن برای سم زدایی به طور گسترده از آن استفاده می کنند.

از این رو فروش کربن فعال خوراکی برای ساخت ماسک کربن فعال برای پوست رایج است. برای ساخت و تولید کربن فعال از پوست نارگیل، پوست پسته، پوست فندق، زغال سنگ نارس و … استفاده می شود. در این مطلب از سایت داروخانه آنلاین فردا مارکت شما را با خواص کربن فعال برای پوست آشنا می کنیم.

کاربرد کربن فعال برای پوست

در طول روز به دلیل آلودگی های موجود در هوا، حفرات پوست صورت از چربی و آلودگی بسته می شود و موجب سیاه شدن چهره و آسیب رساندن جدی به سلامتی می شود. در این میان زغال فعال می تواند آلودگی ها را از روی پوست جمع آوری کند و از این طریق موجب پاکسازی پوست شود. پس از کاربردهای کربن اکتیو برای پوست می توان به شفاف تر و تنفس بهتر پوست اشاره کرد. در ادامه شما را با خواص کربن فعال برای پوست آشنا می کنیم.

درمان جوش و آکنه

جوش ها در صورت با هر اندازه ای از زیبایی چهره ما می کاهد. شما برای درمان جوش و آکنه های خود ممکن است که از راه های زیادی استفاده کرده باشید و نتیجه مورد قبول را نگرفته باشید. در این میان کربن بلک یکی از موثرترین راه ها برای درمان جوش ها می باشد و آکنه با هر اندازه ای را به خوبی درمان می کند.

کاهش چربی پوست

پوست های چرب یکی از مستعدترین پوست ها برای ایجاد انواع جوش می باشد. از این رو این دسته از افراد باید همواره چربی پوست خود را کنترل نمایند تا از ایجاد آکنه و آسیب های پوستی جلوگیری کنند. کربن فعال می تواند به خوبی چربی زائد پوست را جذب نماید و یک پوست نرم برای شما به جا بگذارد. شما با خرید ماسک کربن فعال برای پوست و استفاده از آن دو بار در هفته، چربی پوست را کاهش می دهد. لازم به ذکر است که آن دسته از افراد که پوست خشک دارند نباید از آن استفاده کنند.

سفید کردن پوست زیر بغل

زیر بغل به مرور زمان سیاه می شود و این امر موجب می شود که شما اعتماد به نفس لازم را برای پوشیدن لباس های باز و حلقه آستین نداشته باشید. با توجه به این که زغال فعال سمیتی ندارد و به راحتی می تواند رنگ و آلودگی ها را جذب نماید؛ یک روش موثر برای سفید کردن زیر بغل است. همچنین استفاده از آن موجب کاهش تعرق و از بوی بد بدن نیز جلوگیری می کند.

کربن فعال برای بهبود زخم پوست

این ماده گیاهی دارای خاصیت آنتی باکتریال و ضد التهابی می باشد و موجب بهبود و التیام ورم، سوزش و درد حاصل از زخم و گزیدگی حشرات می شود. با توجه به این این که این ماده به صورت پودر می باشد؛ به راحتی می تواند پخش شود و وارد منافذ زخم می شود. از این طریق سم حاصل از گزیدگی حشرات را از لایه های زیرین سطح پوست جذب می نماید.

حفظ سلامت و مبارزه با پیری پوست

همانطور که می دانیم پوست از گسترده ترین ارگان ها در بدن است و زیبایی آن تاثیر زیاید برای زیبایی سایر اجزا دارد. در این میان شما باید روزانه گرد و غبار موجود در هوا، دود حاصل از سوخت، عرق و سلول های مرده پوست را از سطح پوست خود پاک کنید. در این میان زغال اکتیو یک ماده موثر است که این نوع ترکیبات مضر را از روی پوست پاک می کند و از این طریق از پیری پوست جلوگیری می کنند.

محصول پیشنهادی: بلک ماسک پانی دراگ 

زغال فعال برای مو

کربت فعال یک ماده موثر برای شستن موهاست که شما از این طریق می توانید چربی موی خود را در حد مناسب نگه دارید و همچنین از بروز شوره و دندریت جلوگیری نمایید.

خرید قرص و ماسک کربن بلک از معتبرترین داروخانه آنلاین

شما می توانید اقدام به خرید کربن اکتیو به صورت خام کنید و با تهیه یک خمیر فوق العاده پوست خودتان را شاداب کنید. امروزه بیشتر محصولات آرایشی و بهداشتی دارای زغال اکتیو می باشند و از این رو مواد مضر را از روی پوست جمع آوری می کنند. امروزه انواع ماسک کربن فعال برای پوست با عنوان بلک ماسک در بازار موجود است که موجب جلوگیری از خشکی پوست، از بین برنده جوش های سرسیاه، حفظ سلامت پوست و سفید کردن پوست می شود.

همچنین قرص کربن فعال برای پوست در داوخانه ها موجود می باشد که شما می توانید از طریق آن ها با آب ماسک سیاه را تهیه کنید و برای پوست خود استفاده کنید و از این طریق موجب تنفس و شادابی بهتر پوست تان شوید. حال که شما با خواص و کاربرد کربن اکتیو برای پوست آشنا شدید می توانید برای خرید محصولات آن به داروخانه آنلاین فردا مارکت مراجعه نمایید.

 

کربن اکتیو برای پوست : امروزه از کربن بلک به طور گسترده در ساخت وسایل زیبایی و آرایشی استفاده می کنند. کربن فعال در واقع نوعی کربن است که دارای منافذ زیادی می باشد و به دلیل تخلخل بالا و منافذ زیاد، می تواند بسیاری از مواد زائد و نامناسب را به خود جذب نماید. […]

510 بازدید
برچسب :

17476

https://fardamarket.com

دیدگاهتان را بنویسید

مطالب مرتبط

معرفی کامل انواع کراتین 13 مرداد 1400
معرفی بهترین کراتین بدنسازی مناسب با نیاز شما :) 13 مرداد 1400
عوارض پروتئین وی چیست؟ 13 مرداد 1400
بازگشت به بالا
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید